I dalje ćemo pričati o Kristijanu Golubviću, a svi ste vi vjerovatno upućeni u to da je on jedna od najvećih faca i legendi 90 tih godina prošlog vrijeka, a koji je uspio da sve preživi obračune mafija.

Kada je u pitanju međumafijaški rat on je ostavio velike posljedice na razne stvari, a oni koji su uspjeli da prežive taj rat bivali su uhapšeni u nekoliko akcija koju je organizovala Vlada Srbije nakon što je došlo do atentata na premijera Zorana Đinđića.ž

Nakon tog kobnog dana oni su krenuli u otvoreni rat protiv Zmeunskog klana, a u toj akciji je učestovalo preko 15.000 policajaca, te su oni za nešto manje od mjesec dana uhapsili, ili ubijali sve mafijaše u toj zemlji, jer nisu imali milosti prema njima.

Naime, Kristijan je jedna od rijetkih koji je preživio tu akciju Sablja.

Međutim, moramo da priznamo da mu to i nije bilo teško sa obzirom da je on u tom periodu imao mnogo kaznenih dijela i da je već u tom periodu on bio u Grčkoj.
Nakon 2006.. godine kada je uhapšen zbog posjedovanja heroina on je nebrojeno puta bio u zatvoru i kada je u aprilu ove godine napokon izašao njega je dočeko Željko MItrović sa ugovorom da bude učesnik nove sezone Zadruge.

Kada je on u pitanju, on je pri izlasku iz zatvora se sa svojom porodicom odmah preselio iz Beograda u Kraljevo, gdje je on kupio stan i renovirao ga za nevjerovatnih 30.000 evra.

U pitanju njegove privatnosti, on je čuva od očiju javnosti, a kada je u pitanju njegova žena Ivana nju da je rijetko ko i vidio.

Da ne pričamo o kćerki, a zajedno sa jnima bude i sin Lazar koji je sin Krsitijana iz prvog braka.

Vaš komentar?

Preporuke