Marina Tucaković nam je dala bezvremenske hitove uz koje se mnoge rane liječe, rješavaju se boli, veseli se, i brojni bitni datumi se dočekuju.

Marinu mnogi zovu mama estrade, našlja je put do duše ljudi, usrećila je mnoge pjevače svojim darom, svoju sreću je pronašla pored supruga Aleksandra Radulovića zvanog Futa, a on je njoj već nekoliko decenija berzervna podrška i uporište.

Pružili su podršku jedno drugom, utjehu kad im je 2008.godine iznenada preminuo sin Miloš.

Tad je tijelo Miloša pronašla njegova djevojka Saša u porodičnoj kući Radulovićevih, a Marina je pričala u više navrata da bi voljela da vrati vrijeme i da svog sina zagrli.

Miloša su izgubili, ali imaju i drugog sina po imenu Milan, ona ima dar za pisanje, majci je bio od početka velika podrška kad su saznali da Marina ima kancer.

Marina je i sama rekla da je dobro nije, ali nije ni loše, ide na terapije i mora da izgura sve to. Osjeća se lošije na promjene vremena, kad je ljepše vrijeme, onda je i ona ljepša, rekla je Marina medijima, otkrila da prolazi kroz dobro i loše sa suprugom, od njihovih malih rituala i maštanja nikad ne odustaju.

Ona i suprug se rano bude, popiju kafu,lijekove, a potom ili nešto naruče da jedu, ili Marina nešto napravi. Potom se pomjere malo, pa imaju preglede. Imaju želju da putuju stalno, da negdje odu, jer je Marina dosta vremena provodila u kući, mašta o tome da je zdrava da može otići gdje hoće, da otputuje negdje daleko.

Advertisement