Svi mi zanmo ko je Nino Rešić uprkos tome što nas je prerano napusti , njegove se pjesme  pjevaju do dana današnjeg a vjerujemo da će se pjevati i dalje u godinama koje dolaze u nekim novim generacijama koje dolaze , jer taj zvuk i užitak u muzici i tesktovima koje je on pružao svojim slušateljima se ne može zaboraviti niti zanemariti.

On je bio jedna od zviejzda tog vremena , a predviđala mu se karijera duga i blistava poput one koju je imao pokojni Šaban ŠAulić , međutim on je prerano preminuo , i napustio nas , a do tada je ipak izgradio jednu tak dobru karijeru , koju mnoge njegove kolege mogu samo sanjati , rpodao je veliki broj nsača zvuka u to vrijeme , a sve njegove pjesme su bile hitovi.jJedina nasljednica koja je ostala iza njega je njegova kćerka Sandra Rešić , Sandra je krenula očevim stopama , ona polako ali sigurno gradi svoju pjevački karijeru , mada se ona oim pjevanja bavi i učešćem u rijatijima , gdje vrijedi za jednog od omiljenijij likova. Tako da njena karijera u svakom slučaju ide uzlaznom putanjom u svakom aspektu. A ona na tome svakako i radi veoma požrtvovano.

 

 

Jednu je sezonu bila i u vezdama Granda , gdje su gledatelji očekvali da će je žiri barem malo poštediti kritika i strogoće na konto njenog oca , međutim šta više oni su prema njoj bili čak i strožiji jer su od nje očekivali da pokaže svu svoju raskoš i sve svoje talente , ona nije pobijedila , ali je svakako probila led i pokazala da ima sve što treba da bude zvijezda , a na sigurnom je putu da to i postane. Naime njen se otac ženio tri puta, prva supruga je bila njena majka , Ljubica , ona je nedavno podijelila sa svojim pratiocima njenu fotografiju i pokzala je kakva je ljepotica bila i ostala njena majka. KOja je NInu podarila nasljednicu , iako su se njih dvoje razveli kada je Sandra imala smao godin dana , špekuira se da je ona bila jedina prava Ninova ljubav.

 

Advertisement