Prema riječima Diane Đoković, koja je definitivno dala najvećeg tenisača svih vremena, odgajati ga nije bilo lako. Svi znamo koliko su vremena, ljubavi i novca potrošili da od Novaka Đokovića naprave ovo što je danas, apsolutnog šampiona.

 

Istini za volju, prioritet i naglasak bio je na prehrani, pri čemu se Novak ne hrani uvijek tako zdravo, a za novu dijetu zadužena je njegova supruga Jelena Đoković. Njih dvoje su se dosta svađali oko toga kako bi njihove dvije bebe trebale biti hranjene. Kada su došli kod Dijane, ona ih je počastila domaćom hranom, a kada je vidjela da im pravi palačinke s eurokremom, jelen je poludio.

 

 

Gostujući u emisiji “Dok anđeli spavaju” s publikom je podijelila recept “Čudna medena pita” koja se od danas može naručiti u restoranu Novaka Đokovića u znak sjećanja na njegovu baku, svoju majku: Sjećam se svoje bake, tog ukusnog kolača s korom od meda koju je pravila moja baka.

 

Kad god dođemo kod nje, ona nam pripremi. Naša su djeca jedva čekala probati, a ona je rekla da ne može dirati do sutra jer će ležati. Jede se tek sutradan. Naravno, znali smo gdje je, pa smo otišli u smočnicu i krišom ga nasjeckali. Već je sutra, a on još nema veličinu koju mu je baka napravila. (Smijeh)”, rekla je. Prema njenim riječima, Novakovi favoriti u djetinjstvu bile su palačinke, bajadere i biskvit kolači. Ostatak recepta pronađite ovdje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here