Već smo u par proteklih dana pisali o raznim savjetima za pripadnice ljepšeg spola. NJima je naravno najteže, jer su navikle da se sređuju, uvijek budu našminkane, sa urednim frizurama i lijepim noktima. O depilaciji nećemo trošiti riječi jer je to možda i najmanji problem, sada i nema potrebe toliko za depilacijom. Međutim, možda najveći problem u posljednjih mjesec dana jeste kosa.

Za 30 i nešto dana, kosa je sigurno izrasla, boja je polako počela da blijedi, a kraja izolaciji još uvijek nema. Kako uraditi to kod kuće, a ne napraviti od sebe neku nakazu ili stvar podsmijeha. Za danas smo vam spremili jedan jako koristan video klip koji će stvarno da oduševi baš sve žene. Ono što vam ide na ruku, je da super marketi uredno rade, tak oda običnu farbu možete kupiti bilo gdje ili bilo kada, ali ne za vrijeme policijskoga sata.

POnata yutjuberka Bebexo, glavni fazon kod samog farbanja je taj, da rasporedite vašu kosu na 4 jednaka dijela. To je jako bitno, pošto ste početnik, da možete na normalan način da se ofarbate, i da se jednostavno ne biste izgubili. Da li imate hrabrosti da to uradite sami, ili ćete možda nekoga pozvati u pomoć? Stručnjaci kažu da nema šanse da nešto upropastite, jer se sve lijepo vidi. Čak i da zeznete imate šanse sve to da popravite kod svog frizera, kada prođe cijela priča sa izolacijom. Pišite nam vaša iskustva sa farbanjem i javite nam kako vam je sve na kraju ispalo. Ostanite kući…

Preporuke