U današnjem članku pričamo o jednoj jako zanimljivoj stvari koja se sasigruno desila svakome od nas. Naime, vjerujemo kako je se svima barem jednom u životu desilo da kada izvadite veš iz veš mašine, shvatite da vam nedostaje jedan par čarape.

Onda pokušavamo da pronađemo drugi par, ali jednostavno ta jedna čarapa je nestala, i ono što je još gore mi ne znamo gdje su nestale.

Naime, upravo zbog toga donosimo jedan video kako biste spriječili da vam više nestaju čarape i ako bi vam se to desilo da barem znate gdje se one nalaze.

Žena koja se zove Cathy Hinz je pomoću ovog videa uspjela da razriješi misteriju nestanka čarapa, tako što je njen muž naime rastavio veš mašinu kako bi je popravio jer jedan dio mašine nije baš radio onako kako treba.

Međutim, on u trenutku kada je otvorio pretinac koji se nalazi ispod bubnja, imao je šta i vidjeti.
U tom pretincu on je pronašao tuce nestalih čarapa, od kojih pretpostavljate da nijedna nije bila u paru.

Popred čarapa u tom pretincu našli su nekoliko komada donjeg rublja, kreditnu karticu i sedam dolara.

Tako da, ukoliko se i vama dešava da vam misteerziono nestaju čarape, mi vam donosimo otkriće gdje biste ih mogli pronaći.

Ovo je važno ne samo kako biste pronašli svoje čarape, nego zbog toga što te nestale čarape mogu da zapadnu negdje u sistemu veš mašine, i što na kraju može da dovede do toga da se vaša mašina pokvari i da joj vi ne znate uzrok. Stoga bolje je spriječiti nego liječiti, kako kaže stara narodna poslovica.

Video pogledajte u nastavku

Preporuke