Glumac Nikola Kojo napustio je saobraćajnu gužvu, grandiozni veliki stan u centru Vračara i sve ono što gradski život nosi, i zamenio ga seoskom tišinom. Priča se da u Beograd dolazi samo kada je temperatura ispod nule, a ostatak godine provodi u Sopotu. Iako je cijeli život bio gradski dječak, selu se očito dopao, napisao je Blige u izvještaju za 2019. Pre nekoliko godina ekipa Portala putovala je 60-ak kilometara od Beograda, gde se krio Nikolaj Kočogi.

 

Svaki mještanin zna gdje je Kojin dom, a kažu da većinu vremena provodi na uzvišenju sa kojeg se pruža pogled na mnoga brda, okružena kukuruzima, a do njegove kuće je teško doći cestom. Prije deset godina, Nicola je imao ideju da stvori komunu za sve umjetnike koji su htjeli pobjeći iz grada, a u početku je mnogim filmašima bio potreban novac da ga tamo kupe.

 

 

“Njegova kuća je među kukuruzima. Nema blizu komšije, potpuno je izolovan” – govorio je jedan meštanin. U njegovom dvorištu se nalazi bazen, pomoćne kućice, trambolina za ćerkice, stari auto sa kojim se verovatno glumac vozio po selu i brojni baštenski nameštaj. Sve je bilo uredno i pod konac, a primećeno je i da Koja očigledno sam cepao drva i vodio računa o čitavom imanju, jer je alat bio uredno okačen ispod strehe. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here