Veliki broj zvijezda odlučio je ovo ljeto, koje je propalo što se tiče nastupa za većinu zbog korone, provesti na plažama umjesto na sceni. Većina njih je bila pod velikim stresom još od početka godine kada su se počeli zabranjivati javni nastupi, a broj ljudi je bio ograničen u većini otvorenih i zatvorenih prostora, pa su tako masovno krenuli da otkazuju nastupe. Problem je najviše u tome što je većina njih već dobila kapare za nastupe, a nisu svi vlasnici diskoteka bili raspoloženi za ostavljanje kapare za bolja vremena, pa su svoj novac tražili nazad.

Ipak, dosta ovih pjevača je moglo sebi priuštiti neka prilično lijepa ali i skupa ljetovališta, pa smo tako svaki dan bili počašćeni fotografijama sa raznih plaža širom svijeta. Naravno, oni malo manje poznati išli su na jeftinija mjesta, a među njima je bila i zvijezda u usponu, Hana Mašić. Naime, Hana je sa društvom uživala ovo ljeto na Mikonosu, a očigledno joj je bilo odlično, sudeći po fotografijama. Međutim, upravo na kraju odmora ju je zadesila velika nevolja zbog koje se sada osjeća očajno. Za one koji ne znaju, Hana je bila jedna od učesnica Zvezda Granda, što joj je uveliko pomoglo u njenoj karijeri.

Međutim, to joj baš i nije bilo od velike pomoći na aerodromu u Grčkoj gdje je trenutno zapela. Naime, Hana se javila i rekla kako je sve uredno platila, karte i prtljagu, ali su joj na aerodromu tražili da plati i lični prtljag, odnosno torbicu. Ona se zbog toga raspravljala sa službenicom kako se to nikada ne plaća, a onda su je čak i izbacili sa leta. Pjevačica je na kraju rekla kako sada ne zna šta da radi, obzirom da je ostala bez hiljadu eura za karte i prtljagu, a nemaju više letova trenutno.

Preporuke