Estrada na nogama, procurio kućni snimak Teodore Džehverović, gola kao od majke rođena - Lifesytledom

Estrada na nogama, procurio kućni snimak Teodore Džehverović, gola kao od majke rođena

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OSIM SVOG RASKOŠNOG PJEVAČKOG TALENTA MOŽE DA SE POHVALI I SA SVOJIM ZANOSNIM TIJELOM, A PRIPADNIKE JAČEG POLA OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA.

Teodora ovaj put nije publiku iznenadila sa provokativnim izdanjem u jednom od nekih klubova, nego je video klip objavila na društvenim mrežama gdje je bila potpuno naga, bez odjeće na sebi.

Tokom kupke se snimala, sebi je priuštila poslije napornog vikenda, a brojni komentari su pjevačicin zvanični Instagram profil preplavili.

Ono što je Teodora Džehverović otkrila jest da je inspiracija za pjesmu “Kristijan Grej” bio poznati nogometaš Kristijan Ipsa, koji je bio njena ljubav i s kojom je započeo vezu, a on je djelovao u spomenutom videu, ali je njihov odnos prekinut, ali je njihov odnos prekinut. kada ga je tijekom sudjelovanja u reality showu “Zadruga” prevarila sa Anđelom. Zbog toga je Kristijan tražio preko suda da mu se lice na videu ne prikazuje.

Godine 2018. Teodora Džehverović snimila je novi singl Crni Vitez, za koji je snimila i provokativni spot, u kojem se pojavljuje njezin trenutni dečko, model Angel Anđelo Ranković, a na YouTubeu ovaj zapis bilježi sve više recenzija.

Čini se da, kao i snimanje spotova, Teodora Džehverović sve radi po predlošku, a gledajući njezine spotove, možemo imati uvid u njezin ljubavni život.

Categories: Najnovije

Leave A Reply