Dugo se pričalo o najpopularnijem paru u Srbiji Milijani Božić i njenom sadašnjem suprugu, 53 godine starijem od nje, Milojkom Božić. Svi već znamo za njihovu dobnu razliku o kojoj smo razgovarali ranije i zbog toga su postali pravi magnet za sve “obične” ljude koji jednostavno vole ovakve stvari.

Zbog toga je gospodin Marić požurio da ih zaposli, potpisao je ugovore s njima i ubacio ih u svoje “Parove”. Prvih sedam dana već je bilo iza njih, a gledatelji su mogli vidjeti mnogo toga. Šta drugo očekivati od njih dvojice nego spektakl i svakaako gledanost. 

Bora Drljača i Era Ojdanić ovih dana smislili su vrlo intrigantnu ideju. Njih dvoje planiraju pakleni plan da razdvoje Miliana i Milojka. Točnije, ova dva stara morska vuka pokušati će se domoći vrlo lijepe Miliane, a zatim će se seksati s njom u troje. Međutim, ono što je bitno, je to da Milojko pazi na sve to i da se ne miješa u njihove postupke, što neće dugo potrajati.Inače, slavni pjevači potpisali su vrlo dobar i izdašan ugovor koji ih “obvezuje” da se sljedećeg mjeseca pojave u popularnoj emisiji “Parovi”, da tamo stvore opći kaos i da budu sigurni da će dobiti ocjene.

“Oboje smo trenutno vrlo snažni, najjači u cijeloj zemlji. Ti mladi ljudi danas nemaju tako jaku snagu kao mi, pogotovo Erina snaga i moja muškost u krevetu. Bolji smo od Milojka i mlađi smo u gaćama od njega. Možemo izdržati u krevetu mnogo duže od ovog starca. Ne samo on. Ovi momci mogu puno naučiti od nas. “Ponosno je istaknuo Bora Drljača, koji se polako oporavlja od kako je izašao iz bolnice.

Preporuke
Loading..