EKSKLUZIVNO: Radu je varao sa njom - nova djevojka Harisa Berkovića, zbog nje je veza sa Manojlovićevom pukla nakon tri i po godine (Foto) - Lifesytledom

EKSKLUZIVNO: Radu je varao sa njom – nova djevojka Harisa Berkovića, zbog nje je veza sa Manojlovićevom pukla nakon tri i po godine (Foto)

Poslije tri i po godine, veza Harisa Berkovića i Rade Manojlović definitivan je krah doživjela i to kad je Rada otkrila da je Haris vara nekoliko mjeseci sa izvjesnom A.M. koja dolazi iz Beograda, a donosimo vam sada i ekskluzivne fotografije mladog pjevača uz nove djevojke.

Naime, kako smo prije mjesec dana uspjeli saznati, Haris se često viđa sa novom djevojkom u restoranu svojih prijatelja na Novom Beogradu, gdje se osjećao zaštićenim od medija i sigurnim, te ljudi koji bi ga mogli uslikati.

Ali, uspjeli smo tokom jučerašnjeg dana snimiti Radinog bivšeg dečka sa novom izabranicom, a budući da je bio u veoma opuštenom izdanju, ide u prilog tome da je za novopečeni par ovo bilo tajno skrovište.

Kako smo uspjeli primijetiti, već Haris i lijepa plavuša blisko djeluju i relaksirano kad su zajedno, pa su čitali međusobne poruke, smijali se, razmjenjivali nježnosti i pili vino.

Uhvatili smo par dok su provodili vrijeme u popodnevnim sati, u jednom restoranu koji se nalazi na Novom Beogradu.

Nježnosti su razmjenjivali bez zadrške.

Pokušali smo ovim povodom dobiti i Harisa i Radu, ali se nisu javljali na telefon do puštanja teksta.

Podsjećanja radi, Haris i Rada bili su u vezi tri i po godine, od kojih su zajedno živjeli više od tri.

Mada su izjavili oboje u nekoliko navrata da im nije važan potpis, pričalo se duže od godinu dana da su na korak do braka Haris i Rada, te da su se čak i vjenčali u strogoj tajnosti.

Ipak, do kraha veze je došlo umjesto braka koja je za jednu od najiskrenijih na estradi važila.

Inače, Haris je 12.jula u četvrtak na dan kad smo ga s novom djevojkom uslikali, novu pjesmu objavio pod nazivom Loš, te spot za istu u kojoj je upravo prevaru opjevao.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply