Ekscentrični blizanci Igor i Griška Bogdanov umrli su u Francuskoj prije nešto više od godinu dana u razmaku od šest dana. Imaju 72 godine, a njihove životne priče pune su neobičnih detalja. Prvo je Griška Bogdanov umro 28. decembra 2021., a Igor 3. januara 2022. godine. Najbliži članovi porodice nisu želeli da komentarišu uzrok smrti, ali rođaci su rekli da su braća izgubila bitku s korona virusom (Griška je nekoliko dana bio u komi). Blizanci su rođeni u Francuskoj 1949. godine, a umrli su u glavnom gradu zemlje.

 

Igor je rođen 40 minuta ranije od Griške. Majka im je poljskog i češkog porekla, otac je iz Rusije i bio je radnik na farmi, a potom i slikar. Nisu imali nikakve veze sa porodicom svog oca i odgajala ih je baka po majci, koja je nosila titulu grofice. Odrasli su u njenom zamku na jugu Francuske.”Otišao je u miru i okružen ljubavlju, otišao je u svetlo ovog ponedeljka”, navela je porodica u saopštenju nakon Igorove smrti.

 

Prepoznatljivi su i po neobičnom izgledu. Oni poriču da su imali plastičnu operaciju, ali njihove fotografije “prije” govore drugačije. Fotografije braće kada su bili mlađi pratili su komentari koji su govorili da su oni nekada bili simboli muške ljepote. Ljudi će se sjetiti da su sebe nazivali “vanzemaljcima”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here