Dženifer Lopez prošetala u čistom bezobrazluku: Gore je pristojno, ali čekajte da donji dio haljine vidite (Foto) - Lifesytledom

Dženifer Lopez prošetala u čistom bezobrazluku: Gore je pristojno, ali čekajte da donji dio haljine vidite (Foto)

Jennifer Lopez glasi za jednu od najzgodnijih slavnih ličnosti, koja održava liniju iako je zašla u godine – pokazala je i ovaj put kako dobro izgleda!

Pjevačica, glumica i plesačica Jennifer Lopez marljivo trenira i radi na svojoj liniji, a rezultate svog vježbanja i truda neprestano pokazuje svojim izdanjima na raznim događajima.

Dženifer Lopez našla se u petak navečer na meti paparazzo fotografa, dok je izlazila iz teretane zajedno sa svojim dečkom Aleksom Rodrigezom. Kako su oboje bili u savršeno dotjeranom izdanju, za ostatak večeri su posve sigurno imali interesantne planove.

Pop diva dugo vremena nije bolje izgledala, a budući da na svojoj liniji radi naporno i vježba skoro svaki dan, poželjela je da rezultate svog treninga pokaže svijetu u prilično kratkoj i ultratijesnoj haljini.

Džej Lo odlučila je zablistati sa svojim izabranikom na sastanku, pa se uvukla u pripijenu toaletu u nijansi intenzivne crvene boje, koja je njene atribute istakla na najbolji način.

Pjevačica je možda u ovoj kreaciji dekolte sakrila, ali je zato usmjerila poglede svih prisutnih i koji su imali priliku da je ugledaju, na svoje preplanule i isklesane noge. I oduševljeni smo – ko bi rekao da Džej Lo ima TAKOOOO dobre noge?

Latino divi je ova crvena boja perfektno odgovarala, a upotpunila je cijelu kombinaciju tašnom u bež boji i visokim potpeticama.

Zar nije sjajno izgledala u ovoj kombinaciji? Doduše, ne bi joj to bio prvi put. Zaista uvijek oduševi izgledom i kombinacijom koju je izabrala – a naročito svojom dotjeranom linijom.

Godine joj uistinu ništa ne mogu!

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply