Gordana Džehverović, majka Teodore Džehverović, koja je poznata pevačica, česta je posetilac kineskog tržnog centra na Novom Beogradu. Ova činjenica je dobro utvrđena i nadaleko poznata među mještanima. Gordana je uvijek bila otvorena po pitanju svoje navike, a uporno je odbijala da je napusti, o čemu svjedoči i fotografija koja je nedavno postala viralna na raznim društvenim mrežama.

Pojavila se slika na kojoj je Džehva, majka, obučena u udobnu atletsku odjeću dok je u kupovini s brojnom kineskom robom. Ovi predmeti će se koristiti za kreiranje kostima za brojne nastupe i medijske nastupe njenog djeteta. Džehva, osoba koja često kupuje nakit i neozbiljne predmete iz Kine, poznata je po tome da Teodori snabdjeva materijalima potrebnim za izradu njihovih unikatnih kostima. Ovu činjenicu nedavno su u objavi na Twitteru podijelili i sami Džehva.

Pored toga, kako prenosi Kurir, Teodora često posećuje kineski tržni centar Blok 70. U konkretnom slučaju, primijećena je kako kupuje sa svojim bivšim partnerom, Ninom Čelebićem, s namjerom da nabavi stilske opcije za prodavce širom dijaspore i šire. Vrijedi napomenuti da je Gordana u izjavi za Kurir eksplicitno navela da njena kćerka redovno posjećuje kineski restoran. Osim toga, i sama Gordana je bez problema posjetila restoran. Očigledno je da Gordana nema dileme oko ćerkinog izbora restorana i da joj je prijatno sopstveno iskustvo u kineskom restoranu.

Teodora Džehverović, talentovana srpska pevačica poreklom iz Kačareva, prvi put se istakla nakon učešća na veoma popularnom muzičkom takmičenju Zvezda Granda između 2014. i 2015. godine. Prvobitno članica grupe Đavolice, Teodora je potom započela solo karijeru 2016. vidio je kako nastavlja da osvaja publiku svojim moćnim vokalom i jedinstvenim stilom. Sa svojim impresivnim talentom i posvećenošću svom zanatu, Teodora je nesumnjivo jedna od najperspektivnijih mladih umetnica na srpskoj muzičkoj sceni danas. Teodora je debitovala na muzičkoj sceni kada se pridružila prvoj sezoni Zadruge 2017-2018, gde je završila na trećem mestu. Nakon ovog početnog uspjeha nastavila je s produkcijom svog prvog albuma Borbena, koji je objavljen 2019. godine. Njena muzička karijera je isprekidana brojnim hit singlovima, uključujući Christiana Greya, objavljenog 2017., Rari, u saradnji sa Cobijem objavljenom 2018. , Tresi tresi 2019., Voodoo 2020. u saradnji sa Devitom i Drift, koji će biti objavljen 2023. godine, a uključuje Breskvica. Sa svakim novim izdanjem, Teodora je nastavila da demonstrira svoju svestranost kao umetnica, kombinujući muzičke žanrove i sarađujući sa drugim muzičarima kako bi stvorila sveže, inovativne zvuke.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here