Svi znaju da je Lepa Brena jedna od najvećih diva naše estrade ikada, te da je bila najveća nacionalna zvijezda u vrijeme Jugoslavije. Tada za nju nije bilo ništa da napuni bilo koji stadion na Balkanu, bilo u Jugoslaviji, ili u susjednim državama, a posebno u Bugarskoj i Rumuniji. Za nju se zna da se na početku devedesetih udala za Slobodana Živojinovića, te su njih dvoje danas jedan od najdugovječnijih parova koji ima veze sa estradom. U braku su njih dvoje dobili i dva sina, Stefana i Viktora, a Boba ima i sina Filipa, kojeg je dobio u prvom braku, a koji je odrastao sa njima. Za Filipa se zna da je u braku sa pjevačicom Aleksandrom Prijović, dok se Stefan povukao iz javnog života nakon kraće pjevačke karijere i malo se zna o njemu.

Mediji u posljednje vrijeme često ističu loše odnose između Stefana i ostataka porodice, jer ga nema nikako na porodičnim okupljanjima, dok se o mlađem Viktoru stalno piše kao o velikom zavodniku. Tako se u posljednje vrijeme dosta pisalo o njegovoj vezi sa mladom i popularnom glumicom Milicom Tomašević, ali čini se da ni ta ljubav nije potrajala. Čini se da su oboje krenuli svako na svoju stranu, a mlada glumica na društvenim mrežama sve češće objavljuje fotografije  na kojima je u društvu drugih muškaraca, koje ona opisuje kao prijatelje, ali kraj kojih uvijek ostavlja emotikone srca.

Čini se da je Milica u posljednje vrijeme postala veoma prisna sa svojim kolegom glumcem Aleksandrom Srećkovićem Kuburom sa kojim se ruku pod ruku prošetala crvenim tepihom i pozirala fotoreporterima. I mada je on dosta stariji od nje, čini se da su se njihove energije baš poklopile, a to se svakako moglo vidjeti i tokom snimanja filma ”Vera” na kojem su oboje radili

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here