Svjesni smo toga da jedna porodica o kojoj se stavrno puno zna jeste porodica Ražnatović, a tu je naravno i Ceca, dok i njena djeca koja su pod lupom otkako su rođeni, pa se tako prati svaki njihov korak, a Anastasija je krenula sa muzičkom karijerom dok njen sin Veljko je profesionalni bokser.

O njemu se naročito počelo pisati onda kada je upoznao djevojku Bogdanu, pa se kasnije i vjenčao sa njom, a naročito kada je dobio prinovu i kada je Ceac postala baba.

Svjesni smo kada je taj događaj bio jedna od najvažnijih sa obzirom koliko je ljudi pisalo o njemu, a Veljko je djetetu dao ime Željko kako bi imao uspomenu na svog oca Arkana.

Isto tako i Bogdana je postala interesantna za medije, jer je bilo poznato kako je Veljko stalno mjenjao djevojke i njie mogao da se smiri ni pored jedne, sve do onog trenutka dok se ona nije pojavila.

Već smo ranije pisali o tome, a Bogdana potiče iz jedne veoma vrijedne i ugledne porodice iz Titela, koji su cijelo svoje bogastvo stekli samo sa svojim radom, a kako vjenčani poklon njeni roditelji su njima dvoma dali jednu kuću u kojoj Bogdana i Veljko sa malim Željkom provodi samo vikende.

Kako se približavaju novogodišnji praznici, Bogdana je krenula sa dekoracijom kuće i ukrašavanjem jelke, a onda je sliku jelke podijelila na svojoj društvenoj mreži, a svima za oko je zapala sama dekoracija jelke koja je ukrašena sa medvjedićima i sa mašnama.

Mnogi su bili oduševljeni sa dekoracijom dok je stvarno veliki broj bilo i onih koji su ovo opisali kao stvar neukusa i po njima jelka je bila previše kičasta.

Isto tako naveli su da iako Bogdana ima novca, dokaz je jelka da baš i nema ukusa.

Vaš komentar? Kako se vama čini ova jelka?

Preporuke