Vjerujemo kako ste do sada mnogo puta čuli kako su se dvije žene ili nekoliko njih posvađale zbog nekog muškarca, a u rijetkim trenucima one su znale da idu i toliko daleko da su se znale i potuči zbog njega.

Kada su u pitanju društvene mreže, na njima imamo mnoštvo takvih snimaka, ali da li ste vi ikada čuli da su se dvije poznate žene potukl ezbog jednog muškarca.


Upravo o tome i pričamo u današnjem članku, a zbog toga morat ćemo da idemo u 2008 godinu kada su se na jednom festivalu mega popularne Mina Kostić i Indy Aradinović potukle.

U tadašnje vrijeme društvene mreže nisu bile toliko popualrne, ali su zato mnogi tabloidi u to vrijeme bili popularni i oni o tom skandalu pisali naširoko

Naime, pravio razlog njihovog okršaja je bio Tiosav Sretenović koji je bio muž Mine Kostić, a Indy je navodno imala aferu sa njim.

Od svega toga je prošlo čak 12 godina, a njih dvije, razumljivo i dalje nisu u dobrim odnosima.

Mina je to jednom prilikom iskomentarisala kako je sve to bilo namješteno i da su za sve bili krivi novinari i tabloidi koji su i izmislili cijelu ovu prilču, te je istakla kako je stid svega toga i da je zbog ovoga ona naučila jednu veliku životnu lekciju.

Mina je isto tako rekla da nije uredu da je tako odreagovala i da s eto danas desi, ona ne bi sigurno ovako reagovala.

U nastavku vam donosimo video i sami procjenite kako je to sve izgledao i dajte nam svoj komentar

Preporuke