Da živimo u vremenu kada je baš sve moguće, to smo se svi mi uvjerili već dosta puta, a to potvrđuje i ova priča, koja kao da je iz nekoga filma, i koja dokazuje da su svakakva čuda moguća na ovome svijetu. Naime, sestre Birtani i Brajana su jednojajčane bliznakinje koje su se udale za jednojajčanu braću blizance Džoša i Džeremija Slajersa, te su obje u samo razmaku od par mjeseci rodile sinove, za koje su na društvenim mrežama napisali da su njihova djeca u stvari: ” Rođaci, genetska braća i kvartarni blizanci”. Njihove fotografije na društvenim mrežama su izazvale veliki broj komentara, a jedan od njih je bio posebno zanimljiv: “Njihove majke i očevi su jednojajčani blizanci. Oba para roditelja dobila su djecu. Identičan DNK stvorio je oba dječaka.”- Ipak bilo je i komentara kao što je ovaj: ”Kada bi ova porodica napravila DNK test porijekla, to bi pokazalo da su ove bebe braća, a ne rođaci!”

Inače, ova dva para su se vjenčali na isti da,. 5. avgusta 2018. godine, te žive u istoj kući u Virdžiniji, a sada i planiraju da prošire svoje porodice. Očevi, prije nego li su to postali, su na društvenim mrežama objavili: ”Pogodite šta!? OBA para očekuju bebu!” Oduševljeni smo i zahvalni što smo doživjeli preklapanje trudnoća i što možemo da podijelimo ovu vijest sa svima vama! Naša djeca neće biti samo rođaci, već i potpuna genetska braća i sestre. Jedva čekamo da ih upoznamo i da se upoznaju”, napisali su.

Kada su novinari upitali sestre da li imaju namjeru da zajednički prave i sljedeću djecu, njih dvije su dale ovaj odgovor: ”Zajedno smo doživjeli većinu prekretnica u životu, rođendane, dobivanje vozačke dozvole, diplome i naše dvostruko vjenčanje. Ovo bi bio sljedeći veliki događaj i voljeli bismo da ga doživimo zajedno”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here