Većini je poznato da se o ovoj temi ne bi smjelo nikako da priča, kako stoji u potpisanom ugooru mogu da budu kažnjeni, Miljana Kulić je slučajnom jednom prilikom u toku svog gostovanja kod voditeljke Dušice baš na televiziji Pink, posle Zadruge 3 otkrila koliko je novca dobila od svog učešća rijaliti programu Zadruga 3.

Ona je tada u rekla kako je za vrijeme svog boravka uzela 250. 000 evra i zato je ne zanima plasman. Također, ona je istakala da je tada ako ulazi u rijaliti Zadruga 4 po još novca, a svi su se šokirali iznosom koji je zaradila. Sada kada je izbačena iz Zadruge 5, ona je izgubila oko 120 hiljada evra, jer je potpisala ugovor da na sedmičnom nivou prima oko 3.000 evra.

Svima poznati Miki je dobio nešto manji ugovor od 2.500 evra po sedmici, pa će ukoliko do kraja izdrži ove sezone kući poneti oko 100.000 evra, što je jako lijepa cifra. Aleksandra Subotić je kako saznajemo imala honorar koji iznosi 2.000 evra sedmično. Mensur i Filip Car navodno imaju jednako 2000 evra sedmično.

Advertisement