Duško ne može više Jelenu da gleda: Sa Instagrama ju otpratio, a onda podijelio fotku sa drugom ženom - Lifesytledom

Duško ne može više Jelenu da gleda: Sa Instagrama ju otpratio, a onda podijelio fotku sa drugom ženom

DUŠKO TOŠIĆ VEĆ NEKO VRIJEME IGRA ZA KLUB U KINI, TAKO DA JE BRAK NJEGA I JELENE POLJULJAN U POSLJEDNJE VRIJEME, A NJIHOVI ZADNJI POTEZI NA DRUŠTVENOJ MREŽAMA SU POKAZALI KAKO TO NISU “ŠUPLJE” PRIČE KOJE KRUŽE VEZANO ZA NJIH. JELENA U POSLJEDNJE VRIJEME PROLAZI ZAISTA KROZ TEŽAK PERIOD.

Duško je držao stranu svojoj supruzi nakon što je izbio skandal sa bh.fudbalerom Ognjenom Vranješom koji je tvrdio kako mu je Jelena eksplicitne nsimke slala kao i poruke, branio je pred drugima svoju suprugu, nije želio na nju krivicu u javnosti prebaciti, niti u jednom trenutku, iako su priče kružile da je Jelena kod njega otputovala po hitnom postupku da bi brak sačuvala.

U bolnim trenucima, Duško je bio uz Jelenu kada je ostala bez majke Divne, fanove je njegov potez na društvenim mrežama natjerao da posumnja u brak. Kad uđete kod njega na profil koji je otvoren, imate listu pratioca, a kada ukucate ime Jeleninog profila KARLEUSASTAR, ništa vam neće izaći.

Jelena inače prati samo 37 osoba, ali kada ukucate Duško Tošić, pokazati će vam da njega prati pop diva. ostaje da se vidi šta se to dešava, a Duško je objavio svoju fotografiju sa sestrom Katarinom koja je proslavila rođendan nedavno.

Da li ste ranije vidjeli Katarinu?

Categories: Najnovije

Leave A Reply