Leontina Vukmanović i Goca Tržan su pjevačice koje se jako dugo nalaze na estradnoj sceni, te su često znale i surađivati na nekim projektima, kao na primjer kada su bile članice žirija u Pinkovim zvezdicama. obje su kao neko ko pripada estradi veoma zanimljive za medije, koji vole da pišu i spekulišu o svađama i razmiricama između pojedinih pripadnika estrade. Tako su sada paparazzi uhvatili Gocu kako ispija kafu sa Leontininim bivšim dečkom, muzičarem Mikijem Perićem, te su odmah krenule razne priče kao i teorije da bi sve ovo moglo da izazove veliku svađu između dvije pjevačice

Ipak, kako se saznaje, Goca i Miki su veliki prijatelji već dugi niz godina, aona je u sretnom braku sa svojim Rašom, tako da se pretpostavlja da to ispijanje kafe u jednom od beogradskih kafića nije ništa drugo nego prijateljsko časkanje. Za Mikija se zna da je još uvijek neoženjen, te da je od njegove veze sa Leontinom prošlo dosta godina, ali da su njih dvoje ostali u korektnim odnosima, a to se dalo primijetiti prije nekog vremena na koncertu Veljka Kuzmanovića.

Ipak, mnogi će sa zanimanjem pratiti kako će da protekne sljedeći susret Leontine i Goce i da li postoji neka zamjerka tu jedne prema drugoj. Mediji u Srbiji već ističu kako je Goca Leontini slomila srce, a vjerojatno je tu samo u pitanju ganjanje neke senzacije i ekskluzivne vijesti, te da realno u svemu tome nema neke velike veze sa istinom, te da bivši ne može da pokvari njihove odnose koje su imale.

 

 

.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here