Drama u Sarajevu - Elvina i Izabelu izbacili iz kuće, Kadra kao dijete plakao, ove detalje niko nije znao - Lifesytledom

Drama u Sarajevu – Elvina i Izabelu izbacili iz kuće, Kadra kao dijete plakao, ove detalje niko nije znao

Zajedno sa svojom djevojkom, Elvin Kadrić Kadra je napustio emisiju parove. Izabela Alijoski i Elvin su napustili rijaliti.

Jedan veliki problem je nastao kada je Elvin posjetio nanu Šahu, koja se nije složila sa njegovim izborom oko djevojke. Da je poznato da se Safeta i on često sukobe, a za razliku od nje, ja ne podržavam Izabelu. Ne volim osobe koje podilaze, ne sviđa mi se kako se ponaša Izabela, što na Elvina naskače, ne zna se nikada, možda ću vremenom mišljenje promijeniti, kazala je nana.

Ali niko nije znao šta je prava istine, iz njene kuće su izbačeni Izabela i Elvin.

Svi su sretni jer su Izabela i Elvin u Sarajevo došli, ali kada su kod nane otišli, problem je nastao. Nije naročito gostoljubljiva bila, rekla je da ne može da ih primi u svoju kuću.

Elvin tada nije mogao vjerovati šta se to desilo, rekao je kako želi s njom razgovarati. Rekla je da ne može očima Izabelu gledati i da joj se sa kućnog praga maknu. Kadra je pustio suze tada, a Izabela je bila potresena vidno, nije ništa rekla u tom trenutku. Spustila je samo glavu, kazala je Šahina komšinica za portal Alo.rs

Pratite li Parove?!

Categories: Najnovije

Leave A Reply