Lepa Brena vrijedi za jednu od najpoznatijih pjevačica na Balkanu.Mnogo ljudi je jako voli da sluša, kako njene nove, tako i stare hitove. Ona jednostavno kakvu god pjesmu da izbaci,postaje hit i vrti se godinama. Tako je Brena prije nekoliko dana snimila jedan video snimak, gdje je rekla kako će da obraduje svoje pratioce i pusti svoje nove pjesme. Vjerujemo da svi ovo rado iščekuje, da se malo opustimo i mozak odmorimo od sve situacije koja nas je snašla.

Ono što svakako interesuje novinare, a i sve ljude jeste kakav to odnos Lepa Brena ima sa svojim snajkama. Kako znamo, pjevačica Aleksandra Prijović je supruga Filipu Živojinoviću, jednom od sinova Lepe Brene. Oni imaju i sina Aleksandra. Njemu je prije nekoliko dana bi rožendan, kojeg su proslavili u porodičnom okruženju. Ono što se pisalo i što je također svakoga zanimalo
jeste njen drugi sin Viktor, i njegova djevojka Sandra. Za Sandru se također svašta pisalo,kako joj roditelji nisu upoznali Viktora, kako ih ona ne posjećuje, kako se rijetko čuju i mnogo još stvari. Šta je istina od ovog svega, ostaje nam sam oda razmišljamo o tome.

Naravno, kada su se skupljali da uđu u jedan restoran, gdje je mali Aleksandar proslavljao rođendan,paparazzi su bili svuda oko njih. Ono što su slikali i vidjeli ostavilo ih je u čudu. Naime, kada su Lepa Brena i njen suprug stigli, ispred restorana su pričekali svoga sina Viktora da stigne sa svojom vjerenicom Sandrom.

Međutim, kada su stigli ovoj snajki se javila samo Lepa Brena, dok je Boba prošao i potrčao da što prije unuku čestita rođendan.