Biznismen Milan Popović koji je uspio da dobije starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kaže da ne može komentarisati samu presudu.

-Ne smijem vam nikakve komentare dati. Mogu vam reći da ne postoji nikakav srpski pasoš i da je to samo medijska provokacija kojom se namjerava insinuirati da odvodim dijete u Srbiju, a sada vam ja kažem da će dijete ostati u Zagrebu i nastavlja pohađati ovdje školu. Nikakav novi srpski pasoš nisam izvadio – kaže on.

Inače, Milan vrijedi za čovjeka koji rijetko pristaje na intervjue, naročito one u kojima govori o privatnom žviotu. Ipak, on je pričao o sebi i svom odrastanju u jednom intervjuu početkom prošle godine, te podijelio razne detalje iz privatnog života.

-Želim imati još djece zato što sam shvatio da su djeca najveće bogatstvo, kao i učestvovanje u njihovom odrastanju i provođenje vremena sa njima. Za mene je najveći uspjeh imati taj luksuz da provodim vrijeme sa svojom djecom u bilo kojem trenu kad je to potrebno. Nama muškarcima je potrebno malo više vremena kako bismo se prepoznali u ulozi oca.

Aleksandar je još bio beba kad sam ga uspavljivao, i digao se u jednom trenu na rukice i nasmijao mi se. Eto, tu sam se ja prepoznao..

Preporuke
Loading..