I jučer u Zadruzi jako velika i iznenađujuća dešavanja, koja nije baš niko očekivao. Domaćin se prije emisije obratio publici i obavijestio ih kako su Dalila i Dejan Dragojević danas napustili Zadrugu nakon sukoba s Miljanom Kulić.

Dalila i Dejan bili su dramatični nakon ove svađe i tada su odlučili napustiti veličanstveno imanje u Šimanovcima. Kako su napustili „Zadrugu“ na vlastitu inicijativu, oni će snositi posljedice i bit će kažnjeni sa po 50 000 eura. Štaq vi mislite, da li je ovo dovoljno visoka kazna za njih dvoje?

Veliki šef poslao je pismo u Bijelu kuću, obavijestivši zadrugare što se dogodilo s Dragojevićem i kakve bi bile posljedice. “Zadrugari su, s obzirom na to da su Dalila i Dejan na vlastitu inicijativu napustili Zadrugu, diskvalificirani i Pink TV od njih će tražiti 50.000 eura u skladu s ugovorima”, pročitala je Ivana Krunić.

Inače, ako niste u toku Dalila Dragojević i Miljana Kulić opasno su ratovale i stvorile kaos. Dalila je neke svoje stvari stavila na krevet koji Miljana dijeli s Mijom Jovanović pa je rekla Dragojevičkoj da ih odvede jer nisu u dobrim odnosima. “Skini mi stvari s kreveta. Ovo je moja posteljina”, rekla je Miljana.

Miljana je potom vodom nalila igračke Dalila i zakačila Dejana Dragojevića, zbog čega su Dragojevići odlučili napraviti dramu, pa su se uputili u Kulićev stan.

 

Preporuke