Ono oko čega svi mogu da se slože, bilo da slušaju folk i narodnu muziku ili ne, jeste da je Dragana Mirković zaista jedno od najvećih imena na estradi, pa će obzirom da za nju znaju čak i oni koji ne vole da slušaju narodnu muziku. Dragana je pored toga što je dobra pjevačica, i dobra osoba, uvijek odmjerena, kulturna, prava svjetska žena. Upravo iz tog razloga ima veliki broj fanova, koji je vjerno prate gdje god da se pojavi i uvijek joj ostavljaju veliki broj pozitivnih komentara ispod njenih slika.

Dragana je sama sebi uzabala put prema vrhu, bez skoro ičije pomoći, a zbog toga je cijeni i poštuje i veliki broj pjevača sa estrade. Ipak, ona je na sebe stavila i dosta veliko breme, obzirom da je godinama snimala, nastupala, ali u isto vrijeme i vodila svoju muzičku televiziju DM SAT koja je također postala vrlo popularna. Dragana je priznala napokon kako se zaista već dosta umorila od svega i da je došlo vrijeme da se malo opusti i da ode negdje kako bi se odmorila. Zato je ovo ljeto ona odlučila da krene od Nice, a bila je baš uzbuđena i sretna oko polaska na odmor, kao što bi bio i svako drugi na njenom mjestu.

Dragana je tako odmah ulovila priliku da postavi sliku na svojim društvenim mrežama, prvo iz aviona, gdje se vidi kamo putuje, a zatim i u kupaćem kostimu, što je iznenadilo mnoge, jer skoro nikada nisu vidjeli Draganu u tom izdanju. Vidi se da je uživala u tom odmoru a sigurni smo i da je sada spremna za nove radne pobjede.

Preporuke