Svjesni smo toga da na našim prostorima jako popularno postalo da se prate rijaliti programi, a jedni od najpoznatijih jeste svakako Parovi i Zadrgua.
Oni su jedan od najpoznatijih rijalitija u regiji, a naročito zbog toga jer se u njima nalazi veliki broj poznatih osoba.

U ovakvim rijalitijima učestvuju oni koji su bili tu ranije i koji su zanimljivi, a isto tako dolaze i neka nova lica sa zanimljivi pričama koji vrlo lako postaju novi favoriti.

Bailo kako bilio svima njima je tu jedan cilj a to je da što duže ostanu, da zarade koliko mogu i da na kraju odnesu glavnu nagradu.

U ovim rijalitijim učestvuje i dosta anonimuisa, i to naročito onih koji nikada javnosti ne bi bilo poznati da nisu uzeli učešće u ovome.

Međutrim, u današnjem članku pričamo o jednoj učesnici koja prije svega ima jedno jako zaninljivo ime, a ona se zove Dragana Mirković koja je naime bila u ljubavnoj vezi i odnosima sa Srboljubom Markoviće.

Između njih je došlo do obrnute situacije i sada se sve to nešto promjenilo, a sada kada je Dragana ušla u rijaliti oni su se počeli odmah svađati,a u nekoliko navrata je znalo doći i do provokacija za koje je malo falilo da pređu u fizičke obračune.

Sve ovo možda ne bi bilo zanimljivo toliko da nije u pitanju njeno ime, koje je zbunjuće za sve one koje ga čuju.

Naimer, vjerovatno ste se zapitali i primjetili ste da se ona zove i isto preziva kao diva Dragana Mirković, a da stvar bude zanimljivija obje se bave muzikom.

Nego, Dragana kako je ušla u rijaliti, ona je krenula da zaljeva Srboljuba, a on je neko vrijeme bježao od nje.

Na kraju je on pobjegao napolje, ali to nju nije moglo da spriječi u njenoj namjeri.

Kako vi ovo komentarišete?

Preporuke