Dragana Mirković otišla kod Jelene čim je stigla u Srbiju - 2 sata je ostala, a sada je ispričala šta je vidjela u kući - Lifesytledom

Dragana Mirković otišla kod Jelene čim je stigla u Srbiju – 2 sata je ostala, a sada je ispričala šta je vidjela u kući

SMRD DIVNE KARLEUŠE JE POKOSIO NJENU KĆERKU I POP DIVU, JELENU KARLEUŠU, KOJOJ JE OVO SIGURNO NAJVEĆI UDARAC DO SAD, JAČI I OD ONOG SKANDALA SA OGNJENOM VRANJEŠOM.

Jelena i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da nema više njene majke, koliko je slomljena zbog svega toga govori i to da se gušila u suzama tokom komemoracije i sahrane njene majke, pozlilo joj je u jednom trenutku koliko je loše izgledala.

O suprugu Toniju: Sudbonosni susret s Draganom Mirkovićem održan je na jednom od njezinih nastupa u Beču, kada su se Toni i njegova supruga upoznali s upraviteljem estrade, a Toni je shvatio da je ljubav na prvi pogled i pokušao pronaći Draganov telefonski broj.

Uslijedili su svakodnevni razgovori i duge razgovore, a nakon godinu i pol dugih veza pjevač je otišao u Toni u Beč i odlučio započeti život zajedno s njim.

Tony, kako kaže, već dugo razmišlja kako pitati Dragana, ali je ipak odustao od bilo kakvih planova, a on je bio popularan pjevač, predložio da se oženi za njega, spontano, dok stoji na semaforu i čekaju da se automobili “otvore zeleno” svjetlo “.

Dragana i dalje smatra ovaj trenutak najromantičnijim u svom životu i govori svim mladim dečkima – “Najbolje je da pitate svoju djevojku kada je svjetlo na semaforu, jer vas tako ne može izbjeći”.

Danas popularni par ima jednu od najljepših brakova u emisiji, a Toni je priznao da uopće nije znao tko je Dragana Mirković kada ju je prvi put vidio, jer je odrastao u Austriji i tada nije bio upoznat  sa srpskom estradnom scenom.

Categories: Showbizz

Leave A Reply