Dragana i Toni Bijelić definitivno su jedan od najstabilnijih bračnih parova u čitavoj estradi. U braku su više od 30 godina, a mediji do sada nisu pisali da je u njihovom braku bilo većih veza ili kriza. Ko zna, možda su nešto i imali, ali sve je to ostalo unutar njihova četiri zida. Jednostavno, privatnost su oduvijek čuvali samo za sebe, a u braku su dobili dvoje prelijepe djece, ćerku i sina, koji već danas odrastaju.

Deca Dragane Mirković su skromna i ne dozvoljavaju da im porodično bogatstvo ide u glavu. Naime, s ponosom je izjavila da su i Marko i Manuela Bijelić prihvatili ljetne poslove kako bi zaradili za trošenje. Njena ćerka je cijelo ljeto radila kod njihove prijateljice u hotelu, na recepciji, i dobijala je simboličnu novčanu nadoknadu, a to je bio njen džeparac. Međutim, njihov privilegovani stil života evidentan je kroz njihove objave na Instagramu, gde pokazuju stil života tipičan za nasljednike milionskog nasljedstva.

Može biti teško voziti skroman automobil kada je vaš otac trgovac luksuznim automobilima u istočnoj Evropi. Mnogi ljudi u višim slojevima društva uživaju u razmetanju svojim bogatstvom i privilegijama, bilo da se radi o objavljivanju slika raskošnih odmora ili vožnji automobila koji koštaju pola miliona dolara. I danas se ova praksa nastavlja.

Marko i Manuela, djeca Dragane Mirković, podijelili su objavu na Instagramu na kojoj su prikazana dva parkirana automobila. Jedan auto je bio noviji, zapanjujući i skuplji od drugog. Vozila su bila parkirana u dvorištu porodičnog dvorca u okolini Beča. S obzirom na samostalan život Marka i Manuele u centru grada, zaključak je bio da su se automobilom dovezli u posjet roditeljima u dvorac, na nedjeljni ručak, a interesantne su bile i registarske tablice.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here