Dr Milica Lepojević je sertifikovani regreoterapeut, hipnoterapeut i reiki praktičar koja je pre dve godine odlučila da se preseli iz Beograda na Guam.Selidba je bila teška odluka za Milicu, koja je svoj uspješan posao ostavila iza sebe i započela novi život na drugom mjestu. Bez zagarantovanog posla, riskirala je u nadi da će pronaći veći uspjeh i priliku.

Vjerovala je da će sve na kraju ići najbolje. Danas ima vlastitu uspješnu praksu na Guamu i radi sa online klijentima iz cijelog svijeta. On također predaje na dva fakulteta i radi kao hipnoterapeut, pomažući lokalnom stanovništvu da prebrodi svoje probleme.”Moj raspored je ceo popunjen”, kaže Milica na početku.Mnogima će biti čudno što sam odlučio da se preselim na ostrvo Guam, koje se nalazi u zapadnom Pacifiku. Ali uvjeren sam da je to bila ispravna odluka.

“Mislim da sam izabrala pravo mesto za život. Tropska klima, savršeno toplo i čisto more sa belim peskom, i mikronežanski tip ljudi su stvaro dobitna kombinacija. Uz to, ovo je američka teritorija, pa uz to ide jedan uređan sistem i pravna sigurnost”, kaže Milica za B92.net.Ideja o preseljenju je došla spontano, a opet se čini da je dugo sazrevala u njoj:

“Pre svog 35. rođendana proputovala sam 50 zemalja sveta, što kroz posao, što kroz odmore. Pošto stvarno ne volim evropsku zimu, godinama sam razmišljala kako da organizujem svoj život tako da bar tri meseca godišnje živim na nekoj tropskoj destinaciji. Međutim, kako sam imala svoju firmu u Srbiji, nije baš lako svoj biznis ostaviti na ceo kvartal i upravljati poslovanjem sa drugog meridijana. Tako sam polako shvatila da rešenje nije u tome da bežim svake zime, nego da trajno živim negde gde mi klima i okruženje prijaju. Isprva su druge dve destinacije bile u užem izboru – Dominikanska republika i Tajland, ali je život namestio da Guam bude konačni izbor.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here