Ono mto je sigurno jeste da je doktoriva Darija Kisić Tepavčević javnosti postala poznatija kako je krenula pandemija korona virusa i kako je ona postala član Kriznog štaba i od tog trenutka ona je svakako jedna od najpopularnijih osoba u Srbiji, ali kako to kod nas inače i i biva počela je vrlo rano da dobija loše kritike na račun svog rada, ali i izgled.

Nju su uglavnom otpuživali za to da ona zajedno sa Kriznim štabom obmanjuje javnost, a uglavnom to tvrde oni koji i dalje ne vjeruju da korona virus postoji i da je među nama dok broj zaraženih, ali i umrlih i dalje raste.

Upravo zbog toga se i Krizni štab nalazi u velkom problemu jer postoje ti grđaani koji se inate odlukama Kirznig štaba i kao rezultat toga imamo na hiljade zaraženih i nekoliko desetina umrlih.

Bez obzira što je ona do sada pretrpila razne riječi na svoj račun ona se nije dala pokolebati nego je nastavila da radi po svom, a zanimljivo je posebno to da je ona dobila ulogu i poziv ministrice u novom sazivu Vlade Srbije.

Međutim, kada je riječ o njenom životu, o njemu se vrlo malo zna i svi se pitaju ko je njen muž, a još veću bizarnost u svemu tome predstavlja to što ne postoji nijedna slika njih dvoje na internetu niti njegova slika, što je gotovo nemoguće ukoliko uzmemo u obzir da živimo u savremenom dobu i da je danas skoro sve transparentno.

Ono što znamo o njemu jeste da se on zove Vladimir Tepavčević i da je i on doktor i da njih dvoje imaju kćerku Taru.

Isto tako znamo da je on visok skoro dva metra, pa mnogi kažu kako doktorica pored njega izgleda jako sićušno jer je ona niska.

Vaš komentar?

Preporuke