Vidjeli ste sami naslov, koji nam zasigurno donosi jednu jako zanimljivu ispovijest. Naime, jedan momak rekao je da je jednom prilikom odlučio djevojku dovesti kući jer je znao da je unutra samo njegov stari djed, koji je bio jako star i koji je mogao čuti, a on je imao problem s vidom, tako da je bio siguran što se tiče toga segmenta, a mislio je da je njegov djed neće biti apsolutno nikakva smetnje za njega i djevojku.

Kad su počeli uživati u sobi i grleći se, i kada su ih jednostavno ponijele emocije, tada je u njihovu sobu ušao djed koji ga je želio pitati za nešto novca, a on je zaboravio gdje ih je zapravo ostavio. Starost je učinila svoje, i simpatični djedica je totalno zaboravio da mu je unuk u sobi sa djevojkom, i imao je šta i da vidi.

Onog trenutka kada je ušao njegov djed, odmah je pokrio djevojku, istjerao je djeda i počeo ga gnjaviti s pričom kako se usudio tako banuti, i zašto nije pokucao na vrata, a djed ga je samo pogledao i rekao da je i dobro što je ušao u sobu.Kad ga je unuk upitao šta je tu dobro i lijepo, djed mu je odgovorio kao iz topa. “Pa neka i ona vidi, da ti nisi laka roba i da nećeš biti iskorišten za jednu noć”. Šta vi mislite o ovom simpatičnom djedici?

 

Preporuke