Kada je riječ o regionu i politici jedan od najaktivnijih na ovom polju je svakako predsjednik Aleksandar Vučić, koji je htjeli mi to priznati ili ne uradio veliku stvar za svoju državu u posljednjih nekolio mjeseci koliko traje ova pandemija.

Ono što je bilo karakteristično jeste da je on  Srbiju u ovom periodu uspio da podigne na malo veći nivo, pa je za razliku od mnogih zemalja u regionu, ali i u Evropi.

Ono što isto ne biste trebali da zaboravite onih 100 eura svakom punoljetnom građaninu

Ni to nije jedina pomoću, pa je on tako pomogao i mala preduzeća koja su poslovala u vrijeme pandemije i koji nisu otpuštali svoje radnike, a bilo je stvarno mnogo paketa pomoći za sstanovnike Srbije.

Sa druge strane imamo one i koji ga ne vole i koji se ne slažu sa njegovim načinom vođenja države, a jedna od najglasnijih je svakako Đilas, kooji je njegov najveći protivnik i koji je pred političku kampanju njemu lično prijetio, ali i njegovoj porodici.

Vučić se stalno nalazi pod policijskom prismotrom jer njemu stalno prijete, a čak su ga i neki umjetnici po društvenim mrežama prozivali, a on ni tada nije pokazivao neki strah, nego nastavlja po svom starom obuičaju da radi ono što on misli da je najbolje za državu.

Međutim, danas smo mpet dobili jednu prijetnju, a kako možemo da pretpostavimo predsjednik Srbije je na tapeti.

Ovog puta on je dobio prijetnje smrću i to sve zbog njegovog stava o vakcinama korona virusa, a ona je potekla od twiitter korisnika koji se zove Livingman.
U nastavku pogledajte šta je napisano, a vi sami procjenite das li je on to stvarno zaslužio? Vaš komentar?

Preporuke