Ovaj vikend smo u znaku rijaliti programa. I u Zadruzi i u parovima pršti na sve strane. Gledaoci jednostavno ne znaju, šta bi prije pogledali. Filip Đukić kasno noćas, to jeste nekada pred zoru imao je strašnu akciju s Natašom Radan, a pogledajte kako je to izgledalo ovdje.

Nakon toga Filip se uputio u toalet, nakratko se zadržavajući u kuhinji, a kad je zadovoljio svoj veliki apetit, vratio se u krevet kod Radanove, tako da će se njihove vruće igre nastaviti. Nisu obraćali pažnju na kamere, jednostavno su se upustili u akciju, kao da nikoga nema pored njih. 

Radanova nije čekala niti jednu sekundu, već se odmah bacila na akciju. Spustila je glavu i pokrila je dekom, a zatim je ponovno počela oralno zadovoljavati Filipa.

Zadruga je srpski reality program Željka Mitrovića. Nasljednik je jako gledane emisije farma. Emisija se emitira od 6. 09 2017. s velikim uspjehom, iako su kritike i reakcije kritičara i dalje postale sve negativnije. Emisija od tada nastavlja biti hit na televiziji Pink. Cijeli Balkan je uz ovaj jako gledani TV spektakl.

Emisija prati grupu različitih natjecatelja, poznatih kao Zadrugari, koji žive zajedno u građevinskom kompleksu pod stalnim nadzorom. Zadrugari su potpuno izolirani od vanjskog svijeta i ne mogu imati nikakvu komunikaciju s onima izvan kuće. Natjecatelji se natječu za nagradu od 50 000 eura, a tjedne nominacije i eliminacije određuju tko će pobijediti u samom rijaliti programu. Gledate li vi Zadrugu?

Preporuke