Za danas imamo jednu jako zanimljivu priču koja je i više nego zanimljiva. Ovo je čisti dokaz da nekada morate imati jako puno sreće u životu, i da vas nekada mora “odozgo” neko pogledati i pružiti vam prijeko potrebnu pomoć. Danas govorimo o ženi koja se zove Katie Willson, i koja ima 41 godinu a ona je propatila punu deceniju jako teškoga perioda. Ona je punih 10 godina bila jako bolesna, i obišla je na stotine doktora, desetine ordinacija i bolnica i niko apsolutno nije znao šta se dešava sa njenog organizma. Nije imala dijagnozu, a nikako nije mogla stati na svoje noge. Hodala je uz pomoć štaka i više od pola dana je provodila u svome krevetu. Pila je razne narodne lijekove, preparate, čajove i šta sve ne, i opet isto. Pomoći za nju jednostavno nije bilo. 

Vjerovali ili ne, njoj su pomogli obični majstori, koji su došli preurediti njenu kupaonicu te njoj olakšati život. Morali su izbijati zidove, mjenjati komplet instalaciju kao i izbiti cijelu kadu i na kraju da joj ugrade običnu tuš kabinu sa sjedalicom da se može lakše kupati i tuširati. 

Kada su skinuli bojler, osjetili su neugodan miris, to jeste plin koji se stvarao u samome bojleru. Kattie je svo vrijeme to udisala, tako da je to bio izvor njene bolesti. Kattie se ne može zahvaliti ovim dobrim ljudima, koji su sasvim slučajno riješili njen glavni životni problem. Šza vi mislite o ovoj jako istinitoj priči, koja se desila ni  manje ni više nego u Americi? Ostanite kući…

Preporuke