Ruski doktor Mihail Tikhonov je priznao da je ubio ženu. On je bio u vezi sa djevojkom Ninom Surgutskajom, i nakon izlaska su odlučili da idu kod nje kući. Ovaj par je imao seks, a u toku istog Mihail je primjetio da nešto nije uredu. Ostao je u šoku kada je vidio da je Nina transeksualka, koja je izvršila operaciju promjene pola.

Toliko je bio ljut i povrijeđen da je u tom trenutku bijesa on Ninu zadavio i pokušao da prikrije ubistvo, ali bezuspješno jer je njena mama prijavila Ninin nestanak. U trenutku kada je shvatio šta se dešava ona je pokušavala da nastavi dalje sa seksualnim odnosom, ali on ju je zgrabio za vrat i zadavio je. Popustio je onda kada ona nije davala nikakve znakove života.

On je tada odlučio da se riješi njenog tijela, a na pamet mu je došla strašna ideja. Odnio je njen leš u kupatilo, isjekao je njene unutrašnje organe na komadiće i bacio u wc šolju. Zatim je isjekao njeno tijelo na sitne komadiće i stavio u rernu i ispekao ih kako bi se riješio ostatka tečnosti. Policija ga je uhapsila, i u toku ispitivanja on je porekao da je kanibal, već je rekao da je meo pekao kako bi se lakše riješio leša. Njemu sada prijeti 20 godina zatvora. Moramo se složiti da je prvenstveno strašno to što ju je uopšte ubio, ali način na koji je to uradio je dosta mučan i psihopatski. Stvarno je morao imati jak želudac za ovako nešto.