Đoković u svom životu nije doživio ništa slično, spustila ga na zemlju kao niko dosad: Svi ga žale nakon što ga je ona ponizila (Foto) - Lifesytledom

Đoković u svom životu nije doživio ništa slično, spustila ga na zemlju kao niko dosad: Svi ga žale nakon što ga je ona ponizila (Foto)

Ime Novak Đoković je poslije toliko godina koje je proveo na samom vrhu liste najboljih tenisera na svijetu postalo svojevrsni brend, a mnogi iz našeg regiona, ali i iz cijelog svijeta će se odmah složiti da je Đoković najbolji ambasador kojeg je Srbija ikad imala, zar ne? Kako god, u našem današnjem članku vam donosimo da se čak i Novaku bez obzira na sve njegove uspjehe znaju desiti neke krajnje zanimljive situacije.

Naime, ovih dana su svi u našem regionu pričali o situaciji koja se Novaku Đokoviću dogodila u osmini finala Šangaja, i to pred sami početak ovog meča. Dok je njegov protivnik u tom meču, Džon Izner odmah izašao bez ikakvih problema na teren sa dječakom koji ga je držao za ruku, Novak je imao nekih problema sa djevojčicom koja ga je trebala otpratiti do terena.

Naime, ona je u svakom slučaju odbijala da izađe sa Novakom, a nije željela čak ni da mu da svoju ruku. On ju je sve vrijeme nagovarao, a u jednom trenutku je čak pokušao i da je „potkupi“ nekim poklonom, ali na kraju mu to baš i nije pošlo za rukom.

Na kraju je Novak morao posve sam da izađe na teren, a ova djevojčica je dokazala da se čak i velike zvijezde itekako mogu razočarati i da se mogu osramotiti bez obzira na to koliko u životu da su uspješni, jer barem djecu to nikad nije bilo briga niti im je stalo do njih. Šta vi pak mislite o svemu tome?

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply