Najnovija vijest koju doznajemo je da najbolji teniser svijeta Novak Đoković pozitivan je na koronavirus.

Nažalost, rezultati su pokazali da je i srpski teniser zaražen ovim virusom COVID-19.

Novak se oseća dobro, nema nikakve simptome ali sada ga očekuje samoizolacija u trajanju od 14 dana.

Pošto je otkriveno da nekoliko učesnika Adria tour-a ima COVID-19, Đoković je iz predostrožnosti uradio test na ovaj virus pa rezultati su pokazali da je pozitivan, nažalost.

Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje, moj kao i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna hvala Bogu potvrdio je Đoković.


Podsjetimo, na inicijativu Novaka Đokovića protekla dva vikenda u Beogradu i Zadru je organizovan humanitarni turnir “Adria tour” a na kom su učestvovale i neke od najvećih teniskih zvijezda u svijetu. Bugarski teniser Grigor Dimitrov nastupao je na oba turnira, međutim, u Zadru se nakon meča sa Bornom Ćorićem ipak povukao jer se uopšte nije osećao najbolje. U nedelju je na društvenim mrežama objavio da je pozitivan na COVID-19, pa je turnir istog tog momenta prekinut. Veliki broj učesnika odmah je otišao na testiranje u Zadru, dok je Novak odlučio ipak da se vrati u Beograd i u prestonici Srbije uradi test na virus.

Od učesnika u Zadru do sada je utvrđeno kako su pored Dimitrova zaraženi i hrvatski teniser Borna Ćorić, trener bugarskog tenisera Kristijan Groh, ali kondicioni trener Novaka Đokovića Marko Paniki…

Preporuke