Vjenčanje nasljednika folk dive Svetlane Cece Ražnatović proteklo je upravo onako kako su dvije porodice i zamislile, a uglavnom su gosti kao poklone donosili koverte.

Aca Lukas je svadbeno veselje sina koleginice Cece maksimalno ispoštovao. Iako nisu bili baš u dobrim odnosima početkom godine, pa se prestali i pratiti na Instagramu, Aca je mladencima dao najdeblju kovertu. Kako kaže naš izvor, stavio je dvije hiljade eura. On je dobro okitio i muziku, šakom i kapom je davao bakšiš, a napravio je na Đaniju jelku od novčanica.

-Lukas je zaista ispao car. On je u kovertu stavio dvije hiljade eura kao gospodin, dok su mnogi imali zmiju u džepu. Taj dan je on bio bolestan, ali je ipak došao i trudio se da se ne primijeti da mu nije dobro, kaže izvor.

Dragan Marković Palma i dalje je pod utiskom svadbe Cecinog sina.

-Zezao sam se da sam dao frižider i peglu. Bilo je isto tako prije 20 godina da se daju lonci i poklopci, šerpe. Dao sam koliko sam u mogućnost i ne gledate koliko ste dali, kad nekog volite, već poštujete li tu porodicu. Bila je to skromna jedna domaćinska patrijarhalna svadba. Svi ljudi koji su bili prisutni, i više su nego zadovoljni ponašanjem domaćina Cece i njene djece i Bogdane, na koju Ceca gleda kao svoju kćerku. Puno je bilo pjevača, zato što je Ceca zadužila kolege, pjevala je bez para na rođendanima njihovim i njihovoj djeci, kaže Palma.

Preporuke
Loading..