Dok sirotinja gladuje u ovom luksuzu žive Mile Kitić i Marta Savić - Lifesytledom

Dok sirotinja gladuje u ovom luksuzu žive Mile Kitić i Marta Savić

Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić jedan od od parova koji traje već decenijama. Pored toga izgradili su odlične karijere na kojima bi im mnogi bili zahvalni. Ono što je specifično jeste da su zaradili ogroman novac od svog posla. U tome ih slijedi i njihova kćerka Elena koja se uvijek rado pohvali skupim krpicama na instagramu.

Njegovi fanovi kažu kako je on za njih veliki kralj i da je on sve to zaslužio svojim radom i zalaganjem. On je na svom instagram nalogu objavio fotografiju u jednoj luksuznoj limuzini zajedno sa svojom dragom suprugom i njegovom kćerkom.

Ovo nam je samo dokaz da trebamo raditi ono što volimo i u čemu smo najbolji. Zato što se snovi ostvaruju  prije ili kasnije samo ne treba posrnuti na tom putu. Svi dođu u situaciju kada više ne mogu podnijeti niti jedan tren svog života ali to treba shvatiti kao jednu prolaznu fazu koja dođe i ode. Nakon toga vam opet dolazi ljepota življenja u kojoj ste spremni da uradite bilo šta što zamislite. Samo budite uporni i slijedite korake ljudi koji su znali šta žele i to i ostvarili.

Categories: Uncategorized

Leave A Reply