Današnji političari znaju da su arogantni i troše novac stranke, zanemarujući činjenicu da većina ljudi živi na ivici siromaštva. To se posebno odnosi na Srbiju, kojas sa time uvijek ima probleme. Uvijek su o Vučiću govorili kao o pravedniku, ali i on se činio rasipnom osobom, koji se sada izgleda prilično otkrio.Prije nekoliko dana Narodna je stranka na svom twitter profilu objavila fotografiju koju im je poslao jedan od simpatizera, a na kojoj se jasno vidi Aleksandar Vučić kako ruča sa suradnicima u jednom od najskupljih restorana na Manhattanu u New Yorku, Nusr-Et Steakhouse. Što ne kad stranka plaća, ali i narod, koji uredno plaća sve poreze.

Prema najavi, ceh za njihovo zadovoljstvo iznosio je vrtoglavih 6000 dolara. Budući da je plaća predsjednika Republike Srbije negdje oko 1000 eura, onda se postavlja pitanje tko je platio račun i hoće li moralni majmuni iz domaćih medija to zanemariti im luksuz opozicijskih političara da reagiraju i pokažu da nisu toliko licemjerni kao što narod misli. Naravno, sve će to platiti nacionalna država. Dodajmo da litar vina u ovom restoranu košta oko 1.000 dolara.Rođen je 5. ožujka 1970. u Beogradu, kao najstariji sin Anđeline i Anđelka Vučića.  Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu, a engleski je završio u Brightonu, Engleska. Kao jedan od najboljih učenika generacije, bio je stipendist „Zaklade za razvoj znanstvene mladeži“.

1993. Vučić se pridružio Srpskoj radikalnoj stranci i izabran je u Narodnu skupštinu Republike Srbije. Dvije godine kasnije, u dobi od 24 godine, postaje njezin glavni tajnik. Četrnaest godina bio je generalni sekretar Srpske radikalne stranke.

Preporuke
Loading..