Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama u samo nekoliko klikova možemo pronaći bilo koju informaciju koja nam je potrebna i koja nas zanima, a imamo i priliku saznati o neobičnim događajima i situacijama koje su se dogodile ljudima koje nismo poznavali. Zatvoreno jer je geebeetv objavio video zapise koji pokazuju napredak renoviranja kuće koju je kupio iz 1920. godine.

 

 

Tokom izvođenja radova, pored njih je prošlo mnogo čudnih objekata, ali je snimak jednog od njih kružio divlje, uz bezbroj komentara, a drugi korisnici su imali različita mišljenja. tj. pronašao kutiju sa simbolom đavola sa uklesanom petokrakom na njoj, nije našao ključ. Čak i ako je zaključan. Piše “pæjdør ar liustø” na starovelškom, što na Revodu znači ne otvaraj. Sedam dana kasnije, cimeri su konačno pronašli ključ sakriven u ogledalu.

 

 

Naime vlasnik je primjetio da dok hoda po sobi dolazi do pomijeranja ogledala i da bi otkrio o čemu se radi uzeo je čekić i razbio ga i tada je pronašao ključ za čudnu kutiju. Kada je kutiju otvorio u njoj je pronašao jedan nagorjeli dio ploče koja služi za prizivanje duhova, još jedan mali ključ te pramen kose. U komentarima su korisnici pisali da sve izgleda kao uvod u horor film a tri snimka koliko ih je do sada objavljeno je pregledalo preko 70 miliona ljudi. I dok su neki užasnuti drugi misle da je sve iscenirano.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here