Nakon mnogo borbe i muke kako bi smršala i dovela sebe do ispod 70 kilograma, ova je žena mislila da će konačno nastaviti u životu i da se neće moći obraniti od moćnih momaka, i da će imati se ksa sve više i više, međutim, za nju je sve bilo potpuno drugačije i otkako je smršala nije imala više niti jednu emotivnu vezu. Šta se desilo, pitala je samu sebe? Kako je to uopšte moguće?
Njeno ime je Kelly Glover i težila je 152 kilograma i iako je zbog svoje težine imala zdravstvenih problema, kaže da nikada nije imala problema s muškarcima i da ih je jako zanimala. Dapače, nije ih se mogla nikako otarasiti.

U razgovoru s novinarima rekla je da joj dečki i muškarci neprestano prilaze i zovu je na sastanke, čak je i dvojicu imala za samo 1 dan, a ponekad joj se dogodi doslovno da muškarci trče za njom niz ulicu samo da bi došli do nje ili dobili njen telefonski broj, ili Instagram profil.
Međutim, zbog zdravstvenih problema, Kelly je odlučila smršavjeti i uspjela je smršaviti 70 kilograma i bila je uvjerena da će operacija želudca, dovesti do toga da bude zgodna i normalna kao sve druge žene.

Zamišljala je kako se njezin život pretvara u romantični ljubavni film i da će njezin datum biti pun datuma za sastanke. Stoga je odlučila pitati svoju drugaricu iz djetinjstva, zašto joj se to događa i zašto više nije privlačna muškarcima, sada kada je mršavija. Ona joj je rekla da su muškarci kukavice i da ne smiju prići zgodnoj ženi. Puno je lakše zabaciti udicu kod debele i neugledne žene.

Preporuke