Dodik je izgradio tri vile, od svih ih krije: Izgledaju kao tvrđave, ima oči da vam stanu (Foto) - Lifesytledom

Dodik je izgradio tri vile, od svih ih krije: Izgledaju kao tvrđave, ima oči da vam stanu (Foto)

Jedna od najpoznatijih političkih ličnosti u našem regionu je u svakom slučaju Milorad Dodik. Danas je on član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, a može se reći da je u toku svoje karijere itekako napredovao. Samim tim je postao i jedan od najbogatijih političara u našem regionu. To najbolje može potvrditi činjenica ako pogledate imovinsko stanje ovog imućnog bh političara koji je itekako poznat i o kojem se stalno priča u regionu.

On se pak može pohvaliti sa tri vile koje je izgradio u Bakincima, a kao i svi ostali političari, ni Milorad Dodik ne govori pretjerano često o svom imovinskom stanju, kao ni o nekretninama koje on pak posjeduje. Ipak, u svakom slučaju, po onome što se da zaključiti, situacija za njega i za njegovu porodicu uopšte nije loša, te su i njegova djeca itekako dobro osigurana.

Kako god, ne možemo reći da je situacija išta drugačija kada su u pitanju ostali političari ne iz samo Bosne i Hercegovine, nego iz cijelog regiona, kako situacija nigdje nije nešto naročito drugačija. Biti političar je danas izuzetno unosan posao, te možete u svakom slučaju da osigurate cijelu svoju porodicu. Činjenica je da je ovo jako tužna činjenica, ali situacija je takva kakva kakva jeste.

Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovim vilama, pa nam u komentarima pišite i svoje komentare. Hvala što pratite naše objave iz dana u dan! Pišite nam sugestije oko toga šta biste voljeli da čitate više u našim vijestima, jer je najbitnije da se prilagodimo vama!

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply