Dobro provjerite! Ako se nalazite na ovom spisku, onda možete podići 12.5000 dinara - Lifesytledom

Dobro provjerite! Ako se nalazite na ovom spisku, onda možete podići 12.5000 dinara

Ovo je jedna vrlo važna stvar koju biste trebali pročitati i ako ste na ovom popisu, onda ste sretna osoba. Vrlo je važno, a cijela isplata započet će u ponedjeljak i tada ćete moći povući svoj novac. Kako saznajemo, proračunom Ministarstva obrazovanja, nauke i tenološkog razvoja za isplatu stipendija studentima i kredita za dva mjeseca izdvojeno je 132.321.600 dinara. Isplata studentskih i studentskih zajmova, kao i stipendija, već započinje, izvijestili su iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i tehnološkog razvoja.

Stipendije i bodove za ovu školsku godinu dobit će 12.052 učenika, a odabrani su na natječaju, gdje im je mjesečni iznos smanjen na 5.400 dinara. Studenti će ove zajmove i stipendije primati za mjesec prosinac i studeni u ukupnom iznosu od 10.800 dinara po korisniku, navodi ministarstvo koje ga je izdalo.

Osim toga, započela je isplata studentskih stipendija i zajmova za 20.747 studenata, koji su prirodno odabrani na natječaju. Ti će mjesečni iznosi studentskih stipendija i kredita iznositi 8.400 dinara. Ukupan iznos koji će dobiti za dva mjeseca iznosit će 16.800 dinara, prenosi protal politika-expres.net. 

Iz budžeta Ministarstva obrazovanja za dva mjeseca izdvojeno je 348.541.600 dinara za isplatu studentskih stipendija i kredita, a ako ste na ovom popisu, onda ste sretna osoba i vrijeme je da uzmete svoj novac. Cilj je barem malo poboljšati situaciju učenicima i studentima i biti nadahnuti novcem koji će ih motivirati za nastavak posla i učenja koje ih čeka. Pratite nas za više vijesti i nadamo se da će vam se svidjeti naš rad.

Categories: Vijesti

Leave A Reply