Do svoga vjenčanja je smršala čak 63 kilograma: Kada se pojavila u vjenčanici sve zvanice su mislile da se radi o nekoj grešci (FOTO) - Lifesytledom

Do svoga vjenčanja je smršala čak 63 kilograma: Kada se pojavila u vjenčanici sve zvanice su mislile da se radi o nekoj grešci (FOTO)

Buduća mlada je izgubila čak 63 kilograma prije svoga vjenčanja, a sa svojom transformacijom je na neki način zgranula mnoge svoje goste. Clarie Williams koja ima 44 godine većinu svoga života je provela razmišljajući samo o hrani, a njenih 125 kilograma koje je imala na njenih 157 centimetara visine nisu ni malo lijepo stajale., a ona se na neki način i pomirila da će uvijek biti gojazna

Međutim, kada ju je zbog debljine pomalo počeo zadirkivati njen vjerenik Matthew, ona je odlučila da konačno stvar uzme u svoje ruke, te je postala skoro neprepoznatljiva a na svome vjenčanju je do oltara otišla sa 63 kilograma manje, a o tome je rekla ovo:

”Da sam ostala gojazna, mislim da ne bih imala hrabrosti prošetati do oltara. Gubitak kilograma me je u potpunosti preporodio. Sad sam puna energije. Osjećala sam se divno na svojoj svadbi – zadovoljna je Claire.

Dodala je kako je bila bucmasta i kao dijete, te da se s vremenom pomirila da nikada neće imati manekensko tijelo, a sve je to djelovalo na nju i na način da je samo jela i bilo koju hranu koju bi ugledala odmah je trpala u usta, a jela je i mnogo hljeba, skoro jedan cijeli hljeb za jedan dan, te da ga je jela uz svaki obrok, nije bilo važno o kojem se obroku radi. Ubrzo su krenuli i zdravstveni problemi, nije mogla da bude mobilna, a u avionu kada bi stavila pojas na sebe više ga nije skidala jer ju je bio strah da ga neće moći ponovo staviti na sebe

Ona je nakon što je smršala saznala i da ima izraslinu u stomaku koju su joj doktori uklonili, i radilo se o tumoru koji srećom nije bio maligan, a sada kaže da je njen vjerenik bio najvećim razlogom zašto je smršala:

”Matthew me bezuslovno voli. Upoznao me je kad sam bila gojazna. Ljudi bi ga pitali zašto je u vezi sa takvom ženom. Da nemam njega, ne bih bila zdrava i srećna žena kakva sam danas” – smatra Claire.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply