Danas su društvene mreže izuzetno popularne u cijelom svijetu. Čak i mala djeca od 4 ili 5 godina imaju svoj mobilni telefon i umjesto da gledaju crtane filmove, gledaju klipove na tiktok streamu. To svakako nije dobro za njihove godine, ali jednostavno se moramo pomiriti s tim.

Danas razgovaramo o Tik Toku i YouTubeu, gdje možete pronaći rješenja za svoje svakodnevne probleme. Ljudi dijele videozapise na Tik Tok-u i YouTube-u iz raznih razloga, uključujući nadu da će nekome drugi video koristiti.

Međutim, postoji mnogo slučajeva u kojima su video snimci potpuno nepotrebni, ali iz nekog razloga postaju popularni. Na primjer, prošle godine je jedna djevojka skinula poklopac sa tegle Nutelle i unutra pronašla malu kašiku. Snimak njenog pronalaska kašike postao je popularan iz nepoznatog razloga.

Sada je izašao još jedan korisniji video u kojem korisnik skida čep, odnosno čep za ulje, a ne baca ga, jer kaže da zaista može poslužiti svojoj svrsi. Naime, kada je ova žena skinula poklopac, samo ga je okrenula naopako, da mu sledeći put kada bude sipala ulje ne bi izašlo u ogromnim količinama. Žena je pitala svoje pratioce koliko su imali godina kada su saznali za svrhu zaštitne kapice.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here