Djevojka se vjerila za svog oca: S njim je nevinost izgubila, a kad joj u toku odnosa "tata" izleti, oni jednu stvar urade - Lifesytledom

Djevojka se vjerila za svog oca: S njim je nevinost izgubila, a kad joj u toku odnosa “tata” izleti, oni jednu stvar urade

OVA DJEVOJKA SE VJERILA ZA SVOG PRAVOG BIOLOŠKOG OCA, NJIH DVOJE OD MAJKE KRIJU SVE TO, A OVAKO SE TO DOGODILO I OTKRIVAJU PLANOVE U BUDUĆNOSTI.

Djevojka dolazi iz regiona Velikih Jezera (Sjedinjene Američke Države), ona je bila plod odnosa njene majke i oca tokom maturalne večeri, svog tatu nije upoznala još od svoje pete godine, kad su se sreli ponovo u njenim tinejdžerskim godinama, ona se u njega ludo zaljubila, ali i on je u nju.

Kod njega je počela sve češće da spava, ali i kod njegove djevojke tadašnje, kad god ona ne bi bila tu, kod njega bi ušla u sobu, a potom na pod legla. On bi kraj nje legao da ona nema košmare. Pored bi se sklupčao a vremenom su se počeli i maziti, malo im je vremena trebalo da priznaju jedno drugom za svoja osjećanja, a nakon toga su se poljubili, poslije toga, u nešto više je preraslo. Izgubila je i nevinost sa svojim biološkim ocem.

A umjesto da sa odnosima prekinu, u vezu su ušli koja je u vjeridbu prešla na kraju. Uskoro će se i vjenčati, neće reći djeci kako su srodnici njihovi roditelji, to im ne pada na pamet.

A kad mu kaže “tata”, jasno je kako njoj kao otac treba, ali ako tokom sesa izleti, odmah će prekinuti odnose jer je čudno.

Categories: Najnovije

Leave A Reply