Kćerku od velike zvijezde Dragane Mirković ne viđamo baš tako često, ali u skorije vrijeme smo mogli da vidimo jednu fotografiju od nje i tu se moglo primijetiti da je njena kćerka Manuela izrasla u veoma lijepu djevojku koja je već tako mlada počela dobijati zanimljive poslovne ponude.

Manuela ima 19 godina, a njen brat Marko je stariji od nje dvije godine, te su oboje razmišljanja da se ne žele eksponirati ili praviti neke skandale, te da stvaraju slavu zbog imena svojih roditelja, Tonija i Dragane.

Dragana Mirković je jednom prilikom čak izjavila da se oni uopšte ne žele baviti sa profesijom radi koje bi oni konstantno bili u javnosti i sasvim jasno su svojim roditeljima stavili to do znanja.

“Za Manuelu ima još vremena da ona odluči sa kojim putem želi da krene, ali ja sve više kako gledam, ona bi mogla da izabere neku vrstu umjetnosti i sve to će zapravo biti njena odluka, pa se Toni i ja ne planiramo uopšte miješati u to”, rekla je jednom prilikom pjevačica.

Na fotografiji gdje se vidi kćerka od Dragane, tu se može vidjeti da je ona izrasla u pravu ljepoticu koja je visoka i vitka, te se može reći da bi se ona bez problema mogla pojaviti na bilo kakvoj modnoj pisti.

Dragana Mirković je zaista osoba o kojoj se mnogo piše u medijima, te se ljudi interesuju za mnogo toga što ona radi u životu, a pogotovo zbog toga što je ona i veoma uspješna u Beču u Austriji gdje ona živi sa svojim suprugom i dvoje djece.

Advertisement