Poznati glumac Slobodan Ćustić, koji je u posljednje vrijeme najpoznatiji po svojoj ulozi Vukašina u seriji ”Igra sudbine” je inače obožavan od strane publike, tako da je i njegov privatni život veoma zanimljiv za javnost. On je već duže vrijeme u braku sa Jelenom, te su oni slika jedne prave ljubavi, i njihov brak spada među skladnije kada su javne ličnosti u pitanju. Inače, Jelena je druga po redu supruga ovoga glumca, a njihov brak je krunisan sa četvero djece. Slobodan i iz prvog braka ima dva sina, Nikolu i Ljubomira, a u braku s Jelenom dobio je Vasilija Vida, Tanasiju, Zariju i Ozrena. I mada je njihova porodica brojna, odnosi unutar nje su odlični. I mada je Slobodan stariji od Jelene 23 godine, njima to nikada nije smetalo, i to im nije na negativan nači moglo uticati na brak i ljubav.

I mada su im zbog velike razlike u godinama mnogi predviđali brzi kraj braka, oni su se uspješno oduprijeli svim tim pričama, te oboje ističu kako su već na prvi pogled znali da su suđeni jedno drugome. Jelena kaže da je znala to i prije nego li je upoznala Slobodana, a da je prvi susret samo to sve potvrdio. Slobodan je otkrio da je on malo drugačije gledao na sve to, te da nije razmišljao o stupanju u brak.

Ipak, ljubav je pobijedila se, te je odradila onako kao je i trebalo da bude. Jelena se na kraju bila porodila u njihovom domu, i time je pokazala i da je hrabra žena, a Slobodanovi sinovi iz prvog braka su sa radošću dočekali svoju novu braću i sestre

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here